Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Een zomer vol tai chi

Gepubliceerd op  ma 29 mei 2017
Wil u tijdens de zomermaanden graag buiten sporten en wil u graag eens iets anders? Maak kennis met tai chi. In juni, juli en augustus organiseert de sportdienst iedere woensdagavond een tai chi-sessie voor de inwoners van onze gemeente.

Tai chi is een aangename en ontspannende Oosterse bewegingskunst die toegankelijk is voor iedereen. Met vloeiende, schijnbaar krachteloze bewegingen, een diepe ontspannen ademhaling en geestelijke concentratie zal u bewust bewegen. U onderhoudt uw lichamelijke conditie, flexibiliteit, evenwichtsgevoel, coördinatie en fysiek welzijn op een zachte, maar efficiënte manier. De lessen vinden buiten plaats in een groene omgeving.

Drie maanden lang, in juni, juli en augustus, vindt er iedere woensdag een tai chi-sessie plaats:

  • woensdag 7, 14, 21 en 28 juni: tuin Sint-Ursula-Instituut, ingang Vinkenhofstraat (bij regen: sporthal Bruultjeshoek);
  • woensdag 5, 12, 19 en 26 juli: binnenplein gemeentehuis (bij regen: zaal Loerenboske);
  • woensdag 2, 9, 16, 23 en 30 augustus: tuin van ’t Grom (bij regen: zaal Loerenboske).

De sessies starten om 19 uur en kosten 2 euro. Vooraf inschrijven hoeft niet, maar het is handig om uw gegevens door te geven via sport@skw.be. Zo kunnen wij u verwittigen als de les verplaatst wordt naar één van beide sportzalen.