Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Cursus Digitale Fotografie

Je hebt nu een digitale fotocamera, maar hoe maak je er goede foto's mee? Met een digitale fotocamera vol automatische mogelijkheden zijn de foto's niet zomaar automatisch geslaagd. Fotografie is een deel techniek, maar ook creativiteit. Wil je leren kijken en de wonderlijke wereld vanuit een fotografische hoek (her)ontdekken? Dan is de opleiding digitale fotografie iets voor jou. Hier ontdek ...
Je hebt nu een digitale fotocamera, maar hoe maak je er goede foto's mee? Met een digitale fotocamera vol automatische mogelijkheden zijn de foto's niet zomaar automatisch geslaagd. Fotografie is een deel techniek, maar ook creativiteit.

Wil je leren kijken en de wonderlijke wereld vanuit een fotografische hoek (her)ontdekken? Dan is de opleiding digitale fotografie iets voor jou. Hier ontdek je, via praktische oefeningen en theoretische toelichtingen, de vele mogelijkheden en eventuele beperkingen van de digitale fotografie en je toestel. Je maakt foto's rond specifieke thema's en leert op die manier je blik te verruimen en het fototoestel op een correcte manier te hanteren. We zorgen voor inzicht, voor esthetisch aanvoelen en we verkennen de heel diverse vormen van fotografie. We vormen geen beroepsfotografen, maar wel kundige fotoliefhebbers.

In de opleiding Digitale fotografie worden 4 modules (van 60 lestijden) aangeboden. Drie basismodules voor de beginnende fotograaf en één specialisatiemodule voor de gevorderde fotograaf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van wo 31 januari 2018 tot wo 13 juni 2018
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  van 18.30 tot 21.30 uur
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 95,00
Basistarief: 95,00 €

Waar

Sint-Ursula-Instituut
Bosstraat 9, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Tickets

Organisatie

CVO TSM