Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Instapkamp: De speurneuzen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kriebelt jouw neus van nieuwsgierigheid en wil je heel graag een antwoord op al je waaromvragen? Kom dan met ons mee op speurtocht. Tijdens dit kamp maak je een eigen kompas, een vergrootglas en mag je experimenteren met proefjes. Zo zoek je naar sporen in het bos, maak je een soepje van al het lekkers dat je tegenkomt onderweg en neem je deel aan een heuse 'radio vossenjacht'. In Mechelen ga ...
Kriebelt jouw neus van nieuwsgierigheid en wil je heel graag een antwoord op al je waaromvragen? Kom dan met ons mee op speurtocht. Tijdens dit kamp maak je een eigen kompas, een vergrootglas en mag je experimenteren met proefjes. Zo zoek je naar sporen in het bos, maak je een soepje van al het lekkers dat je tegenkomt onderweg en neem je deel aan een heuse 'radio vossenjacht'. In Mechelen ga je in het Speelgoedmuseum op zoek naar de vermiste 'Jos de Beer' en maak je kennis met een echte hackerspace. Na dit kamp vertrek je terug naar huis als een echte JCW-detective.

Tijdens dit kamp overnacht je in een gerenoveerde abdij op het prachtige domein van Roosendael.

Leeftijd:
voor 7- tot 9-jarigen (geboortejaar 2009 t.e.m. 2011)
Plaats activiteiten:
Mechelen
Plaats overnachting:
Domein Roosendael (nabij Mechelen)
Datum:
van zondag 8 tot zaterdag 14 juli

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van zo 8 juli 2018 tot za 14 juli 2018

Prijs

€ 325,00
Basistarief: 325,00 €

Waar

Domein Roosendael
Rozendaal, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

JCW - Jeugd, Cultuur en Wetenschap