Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Symfonisch orkestkamp XS Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op het Symfonisch orkestkamp XS zijn alle strijkers, blazers en slagwerkers die minstens 1 jaar een instrument bespelen welkom om samen muziek te maken. 1ste violen, 2de violen, 3de violen, altviolen, celli, bassi, blazers én slagwerkers: elke groep is even belangrijk! We zorgen ervoor dat iedereen een plaatsje krijgt waarmee we allemaal tevreden zijn, zodat we kunnen doen wat we allemaal ...
Op het Symfonisch orkestkamp XS zijn alle strijkers, blazers en slagwerkers die minstens 1 jaar een instrument bespelen welkom om samen muziek te maken. 1ste violen, 2de violen, 3de violen, altviolen, celli, bassi, blazers én slagwerkers: elke groep is even belangrijk! We zorgen ervoor dat iedereen een plaatsje krijgt waarmee we allemaal tevreden zijn, zodat we kunnen doen wat we allemaal willen: klinken zoals een echt orkest.

Samen gaan we dan aan de slag met een hoop muziek en ontdekken we wat muziek maken en samen spelen echt hoort te zijn: een groot feest. Maar… ook hard werken. Elke dag repeteren we samen met de grote groep of in kleinere groepjes, om alle noten en alle kneepjes van het orkestspel onder de knie te krijgen. Aan het einde van het kamp zijn alle puntjes op de i gezet!

Gearrangeerde en bewerkte stukken worden aangeleerd via uitgeschreven partituren. Zo speel je samen met elkaar als een orkest, leer je een dirigent te volgen en werk je toe naar een slotconcert. De partijen zijn aangepast aan verschillende niveaus.

Het spetterend slotconcert aan het einde van het kamp slaat alle mama's, papa's, oma's en opa's gegarandeerd met verstomming!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van ma 6 augustus 2018 tot vr 10 augustus 2018

Prijs

€ 245,00
Basistarief: 245,00 €; Vanaf een tweede inschrijving binnen hetzelfde gezin: 220,00 €

Waar

Domein Roosendael
Rozendaal, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Amaj vzw