Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Waverwoud wandeling

Een gids van afdeling Mechelsrivierengebied neemt jullie mee doorheen de restanten van het ooit zo machtige Waverwoud. Het is geen volledig aaneengesloten woud meer, maar aangename verbindingen zorgen dat je meestal ver van de drukke wegen blijft. Naast prachtige natuur krijg je er een prachtig zicht op torekenswaver bij. Er wordt kort iets verteld over de geschiedenis van het Woud maar verder ...

Een gids van afdeling Mechelsrivierengebied neemt jullie mee doorheen de restanten van het ooit zo machtige Waverwoud. Het is geen volledig aaneengesloten woud meer, maar aangename verbindingen zorgen dat je meestal ver van de drukke wegen blijft. Naast prachtige natuur krijg je er een prachtig zicht op torekenswaver bij. Er wordt kort iets verteld over de geschiedenis van het Woud maar verder is het genieten van rust, bos, vergezichten, puur natuur.

Het is een wandeling van ruim 18 km, de helft onverhard. De middagpauze nemen we in Café De Vlashoeve, Bosstraat 9 in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Meebrengen: picknick, eventueel een zeiltje om je op te zetten bij de rustpauzes.

 

Afspraak: 10u (tot 16u30)

Markt Sint-Katelijne-Waver

Bus 561

Wanneer

  • zo 8 juli 2018
    van 10 tot 16.30 uur

Waar

Markt
Markt, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Natuurpunt Mechels Rivierengebied