Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Pasar Zomert

De regio Mechelen ligt ten zuiden in de provincie Antwerpen en wordt doorkruist door de Dijle, Nete, Rupel en Zenne. Deze regio herbergt een groot aantal bos- en natuurgebieden, zoals het gekende Mechels Broek, de verschillende forten en schansen zoals o.a. het Fort van Walem, maar ook vele domeinen, parken, kasteelgronden tot verschillende historische hoeves. 4 plaatselijke afdelingen in de ...
De regio Mechelen ligt ten zuiden in de provincie Antwerpen en wordt doorkruist door de Dijle, Nete, Rupel en Zenne. Deze regio herbergt een groot aantal bos- en natuurgebieden, zoals het gekende Mechels Broek, de verschillende forten en schansen zoals o.a. het Fort van Walem, maar ook vele domeinen, parken, kasteelgronden tot verschillende historische hoeves. 4 plaatselijke afdelingen in de regio Mechelen Oost (Putte, Duffel, Dijletrotters en Sint-Katelijne-Waver) nemen je in de maanden juli en augustus op een vaste dag in de week mee om deze prachtige streek te ontdekken.

Door de Gasthuisbossen naar enkele mooie Pak je Tijd-plekjes. Verder langs de rand van de Hondsbossen via Vossenbergbos.

Geleide wandeling van ongeveer 8 km.

18h45 inschrijving en 19h00 start wandeling

Gratis voor leden van Pasar op vertoon van lidkaart en voor kinderen onder de 12 jaar - 1,00 € voor niet leden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 28 augustus 2018
    van 18.30 tot 22 uur

Prijs

€ 1,00
Basistarief: 1,00 €; Leden Pasar: 0,00 €; - 12 jaar: 0,00 €

Waar

OLV-kerk
Dorp, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver)

Organisatie

Pasar Sint-Katelijne-Waver