Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Pasar Zomert

De regio Mechelen ligt ten zuiden in de provincie Antwerpen en wordt doorkruist door de Dijle, Nete, Rupel en Zenne. Deze regio herbergt een groot aantal bos- en natuurgebieden, zoals het gekende Mechels Broek, de verschillende forten en schansen zoals o.a. het Fort van Walem, maar ook vele domeinen, parken, kasteelgronden tot verschillende historische hoeves. 4 plaatselijke afdelingen in de ...
De regio Mechelen ligt ten zuiden in de provincie Antwerpen en wordt doorkruist door de Dijle, Nete, Rupel en Zenne. Deze regio herbergt een groot aantal bos- en natuurgebieden, zoals het gekende Mechels Broek, de verschillende forten en schansen zoals o.a. het Fort van Walem, maar ook vele domeinen, parken, kasteelgronden tot verschillende historische hoeves. 4 plaatselijke afdelingen in de regio Mechelen Oost (Putte, Duffel, Dijletrotters en Sint-Katelijne-Waver) nemen je in de maanden juli en augustus op een vaste dag in de week mee om deze prachtige streek te ontdekken.

Kerk O.L.Vrouw van Goede Wil (aan Wilgenhof)
Bruul
2570 Duffel
Vertrek langs de Netedijk door de groene long van het Mariaubos en de vallei van de Goorbosbeek. Wandeling door moerasland, houtkanten en waterpartijen.

Geleide wandeling van ongeveer 7 km.

18h45 inschrijving en 19h00 start wandeling

Gratis voor leden van Pasar op vertoon van lidkaart en voor kinderen onder de 12 jaar - 1,00 € voor niet leden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 3 juli 2018
    van 18.30 tot 22 uur

Prijs

€ 1,00
Basistarief: 1,00 €; Leden Pasar: 0,00 €; - 12 jaar: 0,00 €

Waar

verzamelen met de fiets aan het Station van Sint-Katelijne-Waver
Stationsplein 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Pasar Sint-Katelijne-Waver