Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Tai Chi op het Erf

Wil u tijdens de zomermaanden graag buiten sporten en wil u graag eens iets anders? Maak kennis met tai chi. In juni, juli en augustus organiseert de sportdienst van Sint-Katelijne-Waver iedere woensdagavond een tai chi-sessie. Tai chi is een aangename en ontspannende Oosterse bewegingskunst die toegankelijk is voor iedereen. Met vloeiende, schijnbaar krachteloze bewegingen, een diepe ...
Wil u tijdens de zomermaanden graag buiten sporten en wil u graag eens iets anders? Maak kennis met tai chi. In juni, juli en augustus organiseert de sportdienst van Sint-Katelijne-Waver iedere woensdagavond een tai chi-sessie.

Tai chi is een aangename en ontspannende Oosterse bewegingskunst die toegankelijk is voor iedereen. Met vloeiende, schijnbaar krachteloze bewegingen, een diepe ontspannen ademhaling en geestelijke concentratie zal u bewust bewegen. U onderhoudt uw lichamelijke conditie, flexibiliteit, evenwichtsgevoel, coördinatie en fysiek welzijn op een zachte, maar efficiënte manier. De lessen vinden buiten plaats in een groene omgeving.

Woensdag 2, 9, 16, 23 en 30 augustus: op het museumerf van ’t Grom (bij regen: zaal Loerenboske).

De sessies starten om 19 uur en kosten 2 euro. Vooraf inschrijven hoeft niet, maar het is handig om uw gegevens door te geven via sport@skw.be. Zo kunnen wij u verwittigen als de les verplaatst wordt naar één van beide sportzalen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van wo 2 augustus 2017 tot wo 29 augustus 2018
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  van 19 tot 20 uur
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €

Waar

't Grom
Midzelen 25a, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Tickets

Organisatie

Gemeente Sint-Katelijne-Waver