Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Groentepad in nieuw jasje

Gepubliceerd op  do 03 mei 2018
Het Groentepad is een vaste waarde in onze gemeente: vele fietsers volgden de voorbije jaren het traject dat leidt langs de mooiste plekjes van Sint-Katelijne-Waver. Maar een herwerking drong zich op en u kan het vernieuwde Groentepad nu ontdekken.

Tijdens de wintermaanden sleutelden we aan het traject, maakten we nieuwe bewegwijzering klaar en ontwierpen we een aantrekkelijke brochure. Het vernieuwde Groentepad is 34 km lang en neemt u niet alleen mee langs de land- en tuinbouw in onze gemeente, maar brengt u ook naar de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden. Zo rijdt u langs groentemuseum ’t Grom, Domein Roosendael en het Instituut van de Ursulinen met zijn unieke Wintertuin.

Week van de Groentestreek

Tijdens het startmoment van de Week van de Groentestreek op zondag 6 mei wordt het vernieuwde Groentepad officieel ingefietst. Rijdt u mee? U kan vrij vertrekken tussen 8 en 15 uur en hoeft niet in te schrijven. De twee land- en tuinbouwbedrijven langs het parcours zullen u die dag met open armen ontvangen.

U kan de brochure van het Groentepad hier downloaden.