Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Jong en oud zetten schouders onder toekomst van ons dorp

Gepubliceerd op  di 10 apr 2018
Wonen in onze gemeente is betaalbaar, armoede bestaat hier niet, .... Bent u het er mee eens of heeft u een andere mening? Kom naar de Inspiratiedag op zaterdag 5 mei in het gemeentehuis en zet mee uw schouders onder de toekomst van ons dorp. Ook kinderen en jongeren zijn welkom voor hun Droomdag.

In het najaar vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Volgend jaar start een nieuwe bestuursperiode en maken we een beleidsplan voor de periode 2020-2025.

Als kapstok gebruiken we de duurzame beleidsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Wereldwijd engageren gemeenten en steden zich om actie te ondernemen om de mensheid te bevrijden van armoede en de planeet terug op de koers richting duurzaamheid te plaatsen. Onze groene gemeente, met haar rijk verenigingsleven, vele scholen en bedrijvigheid wil meewerken aan deze ambitieuze plannen en u kan onze helpen.

Meer info over de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen: www.sdgs.be/nl/sdgs.  

Zet mee uw schouders onder de toekomst van ons dorp

Op zaterdag 5 mei organiseren we tussen 13.30 uur en 16.30 uur voor volwassenen een Inspiratiedag in het gemeentehuis. Op hetzelfde moment mogen kinderen en jongeren dromen tijdens hun droomdag. Onze jeugddienst zorgt voor een leuke en leerrijke namiddag voor kinderen en jongeren tussen 8 en 14 jaar.

Wil u mee uw schouders zetten onder de toekomstplannen van onze gemeente? Kom dan mee nadenken, dromen,… Wat werkt? Wat gebeurt er reeds in onze gemeente omtrent deze duurzame beleidsdoelstellingen? Waar dromen we van voor de toekomst? Welke acties kunnen we nemen en wat kan u zelf doen? Tijdens de inspiratiedag gaan we samen met u op zoek naar de antwoorden.

Interesse? Schrijf u nu in via inspiratiedag@skw.be  Iedereen is van harte welkom.