Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

MS-patiënt Geert Swinnen fietst voor sportrolstoelen

Gepubliceerd op  ma 09 jul 2018
Onze dorpsgenoot Geert Swinnen lijdt sinds zijn 16 jaar aan MS. Dat houdt hem niet tegen om actief te sporten. Geerts nieuwste doel: met de handbike van Sierre naar Zinal fietsen, een traject van 25 km met ongeveer 1.250 hoogtemeters. Hij wil zo geld inzamelen om sportrolstoelen te kopen.

Geert speelt badminton bij BD Opslag in Mechelen. Twee medespeelsters hebben zeer specifieke handicaps, waardoor zij geen gebruik kunnen maken van de sportrolstoelen die de club ter beschikking heeft. Met deze fietstocht wil Geert geld inzamelen om aangepaste sportrolstoelen te kunnen kopen.

In augustus neemt Geert de handbike mee op gezinsvakantie naar Zwitserland. Hij wil van Sierre naar Zinal fietsen. Dat is een traject van 25 km met ongeveer 1.250 hoogtemeters. Geert laat zich sponsoren. De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van aangepaste sportrolstoelen voor de twee speelsters.

Hoe kan u Geert steunen? Kijk op de Facebook-pagina 'Van Sierre naar Zinal' of neem contact op met Geerts echtgenote Veerle Torfs (veerle.torfs2@telenet.be).