Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Snelle rekrutering voor nieuwe politie-inspecteurs

Gepubliceerd op  ma 02 jul 2018
Heeft u ambitie om als inspecteur bij de politie aan de slag te gaan? In augustus kan u alle selectieproeven doorlopen in een tijdspanne van anderhalve week.

De federale rekruteringsdienst van de politie organiseert voor kandidaten voor het basiskader, die hun opleiding in Campus Vesta willen volgen, een versneld traject. Op die manier kan u kiezen om de selectieproeven via een versnelde procedure te doorlopen. Dit betekent dat alle selectieproeven doorlopen worden binnen een tijdspanne van anderhalve week (van 20 tot en met 28 augustus 2018).

Voorwaarden:

  • u inschrijven via een apart e-mail adres met het document in bijlage;
  • u de volledige periode van 20 t.e.m. 28 augustus vrij houden voor het afleggen van de selectieproeven;
  • u als laureaat van de selectieketting ertoe verbinden om op 1 oktober 2018 de opleiding tot inspecteur bij Campus Vesta aan te vatten.

Kandidaten die zich bij de federale rekruteringsdienst reeds in de selectieketting bevinden EN die in aanmerking komen voor dit versneld project, worden door deze dienst opgebeld met de vraag of zij kiezen voor dit traject. Potentiële kandidaten mogen zich altijd aanmelden.

Voor bijkomende informatie of begeleiding bij inschrijving of voorbereiding kan er steeds contact genomen worden met de rekruteringsmedewerkers binnen de politiezone BODUKAP. U kan hiervoor bellen naar 015 56 51 00.

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in dit proefproject, kunnen zich inschrijven door een volledig ingevuld inschrijvingsformulier (zie bijlage) op te sturen naar GPI.recsel.test.nl@police.belgium.eu, samen met de nodige bijlagen:

  • uittreksel uit het strafregister
  • kopie hoogst behaalde diploma
  • ondertekend en aangekruist document in bijlage