Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Speelweken Jonge Helden tijdens zomervakantie

Gepubliceerd op  wo 15 feb 2017
Na het succes van de voorbije jaren organiseert Jonge Helden (Crefi) opnieuw speelweken voor kleuters en lagereschoolkinderen in Sint-Katelijne-Waver.

Speelweken, dat is vijf dagen lang spelen en genieten en elke avond gezellig thuis gaan slapen. Een team enthousiaste vrijwilligers staat klaar om de kinderen een geweldige speelweek te bezorgen vol fantasierijke avonturen, spannende verhalen en creatieve spelen. Er is één begeleider per zes à zeven kinderen. 

 

Speelweek Burchten en Kastelen

Ken jij het verschil tussen een burcht en een kasteel? En wat gaat er schuil achter dat vreemde woord donjon? Samen duiken we in de woelige en ongelofelijk spannende geschiedenis van de middeleeuwse burchten en kastelen. We bouwen ons eigen Carcassonne en gaan op zoek naar de ingrediënten voor een middeleeuws stoofpotje. Zeer geëerde ridders, graven en hertoginnen, staan jullie paraat?

Voor wie: kinderen geboren in 2007, 2008, 2009 en 2010

Wanneer: 31 juli tot 4 augustus 2017

Waar: school Octopus (Clemenceaustraat 115)

Kostprijs: maximaal 85 euro

 

Kleuterspeelweken

Jonge Helden organiseert in onze gemeente deze zomer ook drie kleuterspeelweken (voor kinderen geboren in 2011, 2012 en 2013), maar die zijn al volzet. Heeft u toch interesse? Dan kan uw kind inschrijven voor de wachtlijst. Er is ook een kans dat als er veel kinderen op de wachtlijst staan en Jonge Helden animatoren vindt, er een extra spelweek wordt ingelast. Volgende kleuterspelweken vinden deze zomer plaats:

  • De betoverde Snoepfabriek: 3 tot 7 juli 2017, GLOC;
  • Smosserdesmos: 10 tot 14 juli 2017,  GLOC;
  • Ridders, Prinsessen en Draken: 31 juli tot 4 augustus 2017, Octopus.

 

Meer informatie over deze speelweken vindt u op de website van Jonge Helden. Daar kan u ook inschrijven.