Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Samenaankoop elektrische fietsen: testmoment op zondag 27 mei

Gepubliceerd op  wo 23 mei 2018
Dit voorjaar kan u via het gemeentebestuur en Igemo deelnemen aan een groepsaankoop elektrische fietsen. De stuurgroep heeft nu een keuze gemaakt over het te kopen model. Op zondag 27 mei kan u de fietsen zelf uittesten en vervolgens beslissen of u overgaat tot aankoop.

Na een succesvolle editie vorig jaar organiseert Igemo dit jaar opnieuw een samenaankoop voor elektrische fietsen. Samen met Mechelen, Lier, Berlaar, Bonheiden, Duffel, Nijlen en Willebroek neemt onze gemeente hieraan deel. Een stuurgroep van enthousiaste fietsers boog zich begin deze maand over de ontvangen offertes. Ze kozen voor het merk Oxford, type Montana N8RB.

Gekozen model: Oxford Montana N8RB

Inwoners kunnen kiezen uit een korte afstands- en langeafstandsmodel, beschikbaar in een heren- en damesformaat in twee verschillende kleuren. Bij deze groepsaankoop zijn de fietsen 20 procent goedkoper dan de catalogusprijs. Deelnemers krijgen bovendien een gratis eerste check-up na drie maanden of duizend kilometer en een jaar VAB-fietsbijstand.

Montana N8RB 400 Wh – korte afstanden (actieradius 60 – 120 km)
Catalogusprijs: 2.459,33 euro
Prijs samenaankoop: 1.969,33 euro

Montana N8RB 500 Wh – lange afstanden (actieradius 70 – 145 km)
Catalogusprijs: 2.609,33 euro
Prijs samenaankoop: 2.119,33 euro

Testmoment op zondag 27 mei

In alle deelnemende gemeenten organiseert Igemo een testmoment. Geïnteresseerden kunnen de gekozen fietsen zonder aankoopverplichting uitproberen. In onze gemeente vindt dit testmoment plaats op zondag 27 mei van 12.30 tot 15.30 uur op het terrein van BelOrta (Mechelsesteenweg 120). De testmomenten in de andere gemeenten vindt u op de website van Igemo.

Fiets bestellen

U kan uw fiets bestellen via deze webpagina.