Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Openbaar onderzoek en bekendmakingen

Als burger kan u tijdens het openbare onderzoek een specifiek dossier, project, … komen inkijken. Een openbaar onderzoek wordt gehouden om de bevolking in te lichten en na te gaan of er mensen zijn die bezwaren hebben. U dient wel steeds een afspraak te maken hiervoor.

Ruimtelijke ordening

De openbare onderzoeken van ruimtelijke ordening omvatten alle dossiers rond o.a. de ruimtelijke uitvoeringsplannen (RUP’s), verkavelingen, bouwvergunningen, ...

Voor bepaalde dossiers zal u extra info terugvinden op deze website bv. openbare onderzoek van een RUP.

Heeft u echter vragen, wenst u dat een medewerker van de dienst ruimtelijke ordening u meer informatie geeft of wilt u het dossier inkijken, dan maakt u hier een afspraak.

Milieu

Openbare onderzoeken op het vlak van milieu omvatten alle dossiers rond o.a. milieuvergunningen, bodemsaneringen, natuurvergunningen...

Voor bepaalde dossiers zal u extra info terugvinden op deze website bv. openbare onderzoek van een milieuvergunningsaanvraag klasse 1.

Heeft u echter vragen, wenst u dat een medewerker van de dienst duurzame ontwikkeling u meer informatie geeft of wilt u het dossier inkijken, dan maakt u hier een afspraak.

Openbare werken en andere

Voor dossiers die niet kunnen gekoppeld worden aan bovenstaande materie zal u meer  info terugvinden op deze website en dient u steeds een afspraak te maken met een deskundige.