Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Woensdag 1 mei: (honden)wandeling als startevenement voor 10.000 Stappenclash

Gepubliceerd op  vr 26 apr 2024
Heel de maand mei gaan we opnieuw de stapstrijd aan met tientallen andere gemeentes in Vlaanderen. Dit jaar organiseren we op woensdag 1 mei een (honden)wandeling om de 10.000 Stappenclash meteen goed in te zetten. Kies voor de wandeling van 6 km of ga voor de rolstoelvriendelijke route van 4 km.

Elke stap telt. Zet je nu gemiddeld 3.000 stappen per dag? Dan boek je al heel wat gezondheidswinst als je probeert om dagelijks 4.000 stappen te zetten. Stappen kan je altijd en overal: thuis, op het werk, tijdens verplaatsingen (verkeer), in je vrije tijd …

Registreer je stappen

Van 1 tot en met 31 mei strijden we tegen 45 andere Vlaamse steden en gemeenten (categorie 20.000 - 50.000 inwoners) in de 10.000 Stappenclash. We stappen samen met alle inwoners van onze gemeente zo ver mogelijk de wereld rond. Doe jij ook mee? Dan stappen we samen naar de overwinning!

Noteer tijdens de maand mei je dagelijkse stappen via de website van 10.000 Stappen of connecteer je sporthorloge via de app op je smartphone en word lid van onze groep ‘Sint-Katelijne-Waver’. We dagen al onze inwoners uit om samen met ons deel te nemen en te strijden voor de titel van de meest actieve stapper. Want: er zijn fantastische prijzen te winnen.

Zet je minder dan 10.000 stappen per dag? Elke stap die je zet is waardevol. Ook voor de wedstrijd telt elke stap mee. Aarzel dus niet om eender welk stappenaantal te registreren.

Klik hier en registreer je stappen via de website van 10.000 Stappen of download de app (bovenaan).

Evenement: (honden)wandeling op 1 mei

De aftrap van de 10.000 Stappenclash geven we in onze gemeente met een wandelmiddag voor het hele gezin. Ook honden zijn van harte welkom! Je kan kiezen uit twee routes. De eerste wandeling is 6 kilometer lang en trekt door de Hondsbossen. Daarnaast is er een rolstoel- en kinderwagenvriendelijke wandeling van 4 kilometer.

We starten de wandeling gezamenlijk om 11 uur op het binnenplein van het gemeentehuis. Elke deelnemer krijgt enkele leuke gadgets en na de wandeling trakteren we op een verfrissende dorstlesser. Inschrijven is niet nodig.

Deel deze pagina