Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Organiseer uw buurtfeest afvalarm en win gratis animatie

Gepubliceerd op  di 08 mei 2018
Organiseert u deze zomer een buurtfeest en wil u gratis animatie? Organiseer het dan afvalarm en wie weet zorgt Ivarem voor leuke animatie.

Onthaasten in je eigen straat: een heerlijk hapje, een geestrijk (of ander) drankje en een gezellig sfeertje op enkele meters van je eigen deur. Wat is er leuker dan tijdens de lente-, zomer- en herfstmaanden onze Bourgondische trekjes met de buren te delen?

Naast het onderhouden van warme sociale contacten met uw buren hecht uw gemeente ook veel belang aan het afvalarm en milieubewust door het leven gaan. Dat laatste willen ze extra stimuleren door buurtfeestjes die afvalarm en milieubewust worden georganiseerd te belonen met een gevarieerd aanbod van aanstekelijke animatie.

Hoe deelnemen?

  • Elk straat-, wijk- of buurtcomité kan deelnemen door de afvalarme buurtfeestentoets in te vullen met goed of uitstekend als resultaat en de afvalarme intenties effectief toepassen
  • De buren (origineel) laten weten dat het een afvalarm buurtfeestje is.

Heeft u interesse om tussen 1 juni en 31 oktober 2018 uw buurtfeest afvalarm te organiseren? Surf dan snel naar www.ivarem.be/buurten.html, download de afvalarme buurtfeestentoets, vul hem volledig in, vermeld onderaan uw voorkeuren van animatie en mail naar afvalpreventie@ivarem.be.