Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Hulp nodig met je belastingbrief?

Wie hulp kan gebruiken voor het indienen van zijn belastingaangifte, bieden we in samenwerking met FOD Financiën een helpende hand. Op dinsdag 31 mei organiseren we een zitdag in het gemeentehuis. Ook voor wie die dag niet kan of de aangifte liever thuis in orde maakt, is er een oplossing.
De zitdag vindt plaats op 31 mei tussen 9 en 12 uur en tussen 13 en 15 uur. Maak een afspraak via 015 30 50 00. Per afspraak wordt één aangifte behandeld. Doe je de aangifte voor een familielid? Breng dan een volmacht en een kopie mee van zijn of haar identiteitskaart. Je bent tijdens je afspraak welkom op de tweede verdieping van het gemeentehuis. Vergeet uiteraard niet alle nodige bewijsstukken mee te brengen.

 

Ander moment of van thuis?

Past 31 mei niet in je agenda of regel je je belastingaangifte liever van thuis? Dan maken wij in overleg met jou een afspraak in de kantoren van FOD Financiën op een moment dat voor jou past. Je mag ook zelf contact opnemen met FOD om een afspraak in te boeken.  Je kan hen bereiken op 0257/55 666.

Via een beveiligde omgeving kunnen we ook jouw gegevens bezorgen aan FOD Financiën waarop ze jou contacteren om je belastingaangifte verder aan te vullen, ofwel telefonisch ofwel tijdens een overleg in hun kantoren. Laat ons weten wat voor jou de beste optie is.

Neem contact met ons op via 015 30 50 00 of kom langs aan onze snelbalie tijdens onze uitgebreide openingsuren.