Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Hulp nodig met je belastingbrief?

Op dinsdag 21 mei 2024 organiseert de FOD Financiën een zitdag in het gemeentehuis. Die dag staat er een medewerker klaar om je te helpen met je belastingbrief. Wil je langskomen? Maak dan een afspraak.

De zitdag vindt plaats tussen 9 en 12 uur en tussen 13 en 15 uur. Maak je afspraak bij onze onthaalmedewerkers. Bel 015 30 50 00 of kom langs aan de onthaal- en snelbalie in het gemeentehuis.

Op het moment van je afspraak breng je alle noodzakelijke documenten mee. Per afspraak wordt één aangifte behandeld. Doe je de aangifte voor iemand anders? Zorg dan voor een volmacht.

Liever thuis of in een kantoor van de FOD Financiën?

Regel je jouw belastingaangifte graag van thuis? Dan kan een medewerker van FOD Financiën je helpen via de Tax-on-Web Telefoon. Tijdens de coronapandemie werd dit initiatief enthousiast onthaald, waardoor de FOD het nu opnieuw aanbiedt.

Nieuw is dat de gemeente voortaan jouw gegevens kan uitwisselen met de FOD Financiën op een gedeeld platform. Onze onthaalmedewerkers noteren jouw gegevens. Nadien zal een medewerker van de FOD Financiën je contacteren. Je krijgt dan ofwel telefonisch ofwel tijdens een overleg in de kantoren van de FOD de nodige hulp bij het invullen van je aangifte.

Ook voor een van deze hulpmogelijkheden maak je een afspraak via onze onthaalmedewerkers. Bel of kom langs.

Deel deze pagina