Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Bewegen Op Verwijzing: nu zonder verwijsbrief

Gepubliceerd op  ma 18 jan 2021
Was meer bewegen één van jouw goede voornemens voor dit jaar? Maar ben je er nog steeds niet toe gekomen? Dan staat onze BOV-coach klaar om jou op weg te helpen. BOV? Dat staat voor 'bewegen op verwijzing', maar nu tijdelijk ook zonder verwijzing.

Voldoende en gezonde beweging is meer dan ooit belangrijk. Want in onzekere tijden is het noodzakelijk om mentaal en fysiek sterk te blijven! En tegelijkertijd ook niet voor iedereen even evident … Via Bewegen Op Verwijzing laat je je persoonlijk coachen door een pro!

Je Bewegen Op Verwijzing-coach Hannah (foto) zoekt samen met jou naar eenvoudige manieren om meer te bewegen in je dagelijkse leven, stelt een beweegplan op jouw maat op en motiveert je om dat vol te houden. Normaal heb je hiervoor een verwijsbrief van je huisarts nodig. Maar aangezien zij hun handen nu overvol hebben door het coronavirus, is dat tijdelijk niet nodig.

Dus: heb je nood aan meer beweging en kan je daarbij een duwtje in de rug gebruiken: dit is jouw kans! De coaching gebeurt coronaveilig en wordt grotendeels gefinancierd door de Vlaamse overheid.

Lees hier alles over Bewegen op Verwijzing in Sint-Katelijne-Waver.

Neem hier contact op met onze Bewegen Op Verwijzing-coach.