Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Op woensdag 21 april spelen we buiten!

Gepubliceerd op  vr 16 apr 2021
Voor het tweede jaar op rij kunnen we geen super-fantastische Buitenspeeldag organiseren aan het gemeentehuis. Maar hé, niet getreurd! Ons Huis van het Kind nodigt je uit om verschillende buitenspeelplekken in onze gemeente te ontdekken aan de hand van vrolijk versierde stenen.

Op woensdag 21 april vind je op heel wat buitenspeelplekken in onze gemeente 'happy stones'. Dat zijn vrolijk versierde stenen die een glimlach op je gezicht toveren met een fleurige tekening of een hartverwarmende boodschap.

Vind de happy stones ... of maak ze zelf

Trek erop uit naar de speelpleintjes en speelbossen in de gemeente. Ga op zoek naar een ‘happy stone’, glimlach, laat de steen met jou meereizen naar een nieuwe plek en leg de steen daar neer om een volgende vinder op te vrolijken. Op 21 april (en nog lang daarna) reizen de happy stones zo rond in onze gemeente en verspreiden ze kleine momenten van geluk.

Wil je zelf ook nieuwe happy stones de wereld in sturen? Ga op zoek naar leuke stenen, was ze goed en beschilder ze met latex verf of permanente markers. Verstop de stenen in onze gemeente (speelpleintjes, speelbossen, wandelpaden, …).

Deel jouw happy stone-moment

Check de kaart onderaan de pagina. Op de plaatsen met een smiley is het niet alleen heerlijk buitenspelen, maar vind je ook een happy stone. Een foto van jouw gevonden happy stone delen op sociale media mag, gebruik de hash tag #speelmeeinskw.

Vind jij één van onze XL happy stones? Die zijn net iets te groot voor jouw broekzak, laat ze dus vooral liggen maar poseer voor een happy stone selfie, leg er een hele familie happy stones bij of gebruik ze als mini bankjes om op te picknicken, ...

Veel plezier!