Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Boerenmarkt

Terug van weggeweest: de Boerenmarkt

We hebben ze twee jaar moeten missen en zijn dan ook heel blij dat we ze opnieuw kunnen aankondigen: de bruisende Boerenmarkt belooft een knaller van formaat te worden! Kom dus zeker mee genieten op vrijdag 6 mei.

Op de Boerenmarkt vind je sfeer, gezelligheid en talloze kraampjes van verschillende standhouders. Met een ruime keuze aan groenten, fruit, plantgoed, ambachtelijke producten en zelfgemaakte hebbedingen vind je ongetwijfeld je gading. Daarnaast zijn er boeiende demonstraties rond messenslijpen door een authentieke schareslijp en rond houtbewerking. Een hapje en tapje mogen uiteraard niet ontbreken.

We voorzien een heleboel randanimatie, ook de allerkleinsten. Voor hen wordt het een waar feest: Skwibus is van de partij en daagt iedereen uit om opdrachtjes te doen. Trek die ravotkleren dus al maar aan voor het springkasteel, het borstelen van ezeltjes, de bellenblaasmachine, het aaien van alpaca’s en nog meer leuke verrassingen. Want een volle opdrachtenkaart voor Skwibus verdient natuurlijk een beloning!

Praktisch

  • Wanneer? Vrijdag 6 mei van 18 tot 22 uur
  • Waar? Binnenplein gemeentehuis