Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Boerenmarkt

Onze bruisende Boerenmarkt belooft opnieuw een knaller van formaat te worden! Kom dus zeker meegenieten op vrijdag 5 mei.

Op de Boerenmarkt vind je sfeer, gezelligheid en talloze kraampjes van verschillende standhouders. Met een ruime keuze aan groenten, fruit, plantgoed, ambachtelijke producten en zelfgemaakte hebbedingen vind je ongetwijfeld je gading. Een hapje en tapje mogen uiteraard niet ontbreken.

We voorzien een heleboel randanimatie. Ook voor de allerkleinsten wordt het een waar feest!

Praktisch

Wanneer? Vrijdag 5 mei van 18 tot 22 uur

Waar? Binnenplein gemeentehuis

Kom liefst met de fiets. Toch met de auto? Parkeren kan bij Maldoy (Dreefvelden 15) of Heiveld (Dreefvelden 1).

Op de parkeerstrook op Dreefvelden (aan de hoek met de Leliestraat en tegenover de bandencentrale) voorzien we twee parkeerplekken voor andersvaliden.

Afgesloten straten

Omdat de Boerenmarkt steeds meer succes kent, breiden we de marktzone dit jaar uit. Je vindt niet enkel kraampjes op het binnenplein van het gemeentehuis, maar ook op een deel van de Leliestraat en een deel van Voorland.

Op vrijdag 5 mei sluiten we zowel de Leliestraat als Voorland van 13 tot 24 uur af voor verkeer. Op Voorland gaat het om het deel vanaf de Lemanstraat tot aan de ingang van de personeelsparking van het gemeentehuis. Op de Leliestraat gaat het om het deel vanaf het kruispunt met de Lemanstraat tot de bocht. 

Tijdens deze uren geldt ook een parkeerverbod in beide zones, op de mobilhomeparking en op de personeelsparking van het gemeentehuis (vanaf 8 uur al).

Inwoners van deze straten ontvingen hierover een bewonersbrief. De bewoners van Voorland, Katelijnestraat, Cammaersdreef en Hondsbossen vinden in de loop van woensdag een bijkomende brief in hun bus.