Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Borgersteinpark, ontmoeten in ’t groen

Het Borgersteinpark wordt dé nieuwe, bruisende en groene ontmoetingsplaats van Pasbrug-Nieuwendijk. Om dat te realiseren, rekenen we op de inbreng van de buurtbewoners. Zij kunnen hun ideeën, wensen en dromen voor het vernieuwde Borgersteinpark delen tijdens het grootschalige participatietraject van dit najaar.

Infomomenten en workshops

Wandel door het park en beantwoord de vragen

Van 17 september tot 11 oktober staan in het park twaalf panelen met evenveel stellingen. Wandelaars en andere bezoekers van het park kunnen via een qr-code of link surfen naar een webpagina en daar hun mening geven over de stellingen.

Verklap ons jouw ideeën op het startmoment

Op zondag 4 oktober nodigen we de buurtbewoners uit in school Dijkstein. Aan allerlei standjes kunnen ze hun ideeën en wensen voor het park achterlaten. Zo is er een stand waar een tekenaar hun ideeën meteen in beelden verwerkt.

In het kader van de coronamaatregelen moet u vooraf inschrijven (inschrijflink volgt zo snel mogelijk).

In Uw Gemeente van september-oktober kondigden we een startmoment aan voor 12 september. Als gevolg van de corona-pandemie moesten we het uitstellen tot 4 oktober. 

Werk de ideeën mee uit tijdens twee workshops

Met alle ingediende ideeën en dromen gaan we concreet aan de slag tijdens twee avondworkshops op 28 oktober en 18 november (zaal Loerenboske). Inwoners die graag mee in de diepte denken, kunnen hieraan deelnemen. Binnenkort kunt u zich hiervoor kandidaat stellen.

Schrijf hier in voor het startmoment van 4 oktober.