Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Gezocht: uitbater Maanhoevebad

Gepubliceerd op  di 02 mrt 2021
Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad met bijhorende cafetaria. Het gaat om een concessieovereenkomst voor zes jaar, met automatische verlenging voor zes jaar indien ze niet wordt opgezegd.

Het Maanhoevebad bevindt zich in de kern Pasbrug-Nieuwendijk. Het is een initiatiebad waaraan een cafetaria verbonden is. Eveneens is er een ruime parking en een uitwuifzone in de nabijheid die ook dienst doen voor de nabijgelegen school, BKO en sportzaal. De scholen komen tijdens de daguren voor het schoolzwemmen. De avonduren en het weekend worden opgevuld door individuele gebruikers, verenigingen en vaste groepen.

Je werkt als zelfstandige op basis van een concessieovereenkomst met het gemeentebestuur. Deze wordt afgesloten voor een periode van twaalf jaar. De concessie bestaat uit de exploitatie van het zwembad en het uitbaten van de cafetaria. Beide functies behoren tot dezelfde concessie. De concessiehouder is verantwoordelijk voor het toezicht en de dagelijkse exploitatie van het zwembad en cafetaria. In het bezit zijn van een reddersbrevet is hierbij een noodzaak. Personeel kan aangeworven worden indien nodig.

Kandidaten kunnen zich melden tot en met 16 april.

Meer info

Meer informatie vraag je op via vrije.tijd@skw.be of 015 30 50 54.

Je kandidatuur bevat een exploitatievoorstel, businessplan, verantwoording van de (duurzame) investeringen en een bedrag van de concessievergoeding.

Je kan het Maanhoevebad en de cafetaria bezoeken tijdens de openingsuren.