Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

De Digitale Klik 2.0 - nieuwe workshops voor handelaars

Gepubliceerd op  di 27 aug 2019
De Digitale Klik is een project waarbij we handelaars van onze gemeente ondersteunen om het maximum uit hun online activiteiten te halen door een programma van praktijkgerichte workshops in samenwerking met het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO)

De Digitale Klik 2.0, uw klik met content marketing

Er is alweer heel wat tijd weggetikt sinds onze laatste klik. De hoogste tijd dus om de digitale draad terug op te pikken. Sinds de vorige workshops waarin heel wat skwinkeliers kennismaakten met de vele mogelijkheden van Facebook, Instagram en Mailchimp is er immers alweer heel wat veranderd in de virtuele wereld. Sociale media zijn nog toegankelijker en gebruiksvriendelijker geworden, de mogelijkheden haast eindeloos, het aantal berichten bijgevolg ontelbaar en soms ook onnavolgbaar.

Hoewel Facebook en/of Instagram de snelste en goedkoopste weg naar jouw (nieuwe) klanten blijft is er een nieuwe en minder gunstige realiteit waarmee je rekening dient te houden wanneer je er jouw skwinkeltje onder de aandacht wilt klikken. De aangepaste algoritmes die voorrang geven aan berichten van persoonlijke profielen maken het immers moeilijker om een plaatsje op de tijdlijn van menig gebruiker af te dwingen.

Een nieuwe aanpak dient zich dus aan, en die aanpak luistert naar de naam content marketing. Met content marketing vul je de informatiebehoefte van jouw doelgroep in met relevante én mooi verpakte content. Pak je het goed aan dan zorgt jouw fancy content voor impact en interactie. En interactie leidt dan weer tot een groter bereik. Kortom; betere content = meer kliks.

Klinkt eenvoudig? Helaas zijn er in de praktijk net wat meer kliks nodig. Vandaar de nieuwe reeks gratis workshops waar je niet alleen alles te weten komt over content marketing en wat het voor jouw skwinkel kan betekenen, je leert ook van de eerste tot de laatste klik hoe je er zelf mee aan de slag kan gaan.

Voor je je inschrijft voor de workshops klik je best nog even door naar de inleidende brochure in bijlage. Nu al overtuigd van jouw klik met content marketing? Check dan zeker  het aanbod workshops in bijlage onderaan deze pagina en schrijf je hierna in. Graag nog wat meer info en/of toelichting? Gewoon even mailen of bellen: centrummanager@skwinkel.be – 0475 47 59 76

Locatie: Gemeentehuis Sint-Katelijne-Waver

Workshop 1: Content marketing plan

Datum: 7 oktober

sessie 1: 13 tot 17 uur 

sessie 2: 19 tot 23 uur

 Schrijf u hier in voor deze workshop

Workshop 2: Smartphone fotografie

Datum: 28 oktober

sessie 1: 13 tot 17 uur 

sessie 2: 19 tot 23 uur

Schrijf u hier in voor deze workshop

Workshop 3: Smartphone video

Datum: 18 november

sessie 1: 13 tot 17 uur 

sessie 2: 19 tot 23 uur

 Schrijf u hier in voor deze workshop