Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Skwinkelbon

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk waar u iemand echt een plezier mee kan doen? Dan is er de skwinkelbon! De cadeaubon die leuk is om te geven en nog leuker om te krijgen.

Voor wie

Verjaardag, huwelijk, jubileum, promotie, housewarming, valentijn, vaderdag, moederdag, tombola, … de skwinkelbon is leuk om te geven bij iedere gelegenheid. Iedereen kan hem geven, iedereen kan hem krijgen.

Hoe aanvragen

U kan de skwinkelbon in bankkaartformaat aankopen aan de balie van het gemeentehuis of via de website van skwinkel. In beide gevallen bepaalt u zelf de waarde, met een minimum van 5 euro. Voor slechts 1 euro krijgt u er een leuke cadeauverpakking bij.

Koopt u de skwinkelbon in het gemeentehuis, dan krijgt u deze onmiddellijk mee. Bestelt u online, dan betaalt u een minimum aan verzendingskosten en valt de skwinkelbon eerstdaags in uw brievenbus. Is er echt haast bij, dan kan u bij een online bestelling opteren om de skwinkelbon via e-mail te ontvangen. U vindt hem dan meteen als pdf-bestand in uw mailbox.

Afhandeling

Met een ontvangen skwinkelbon kan u shoppen bij meer dan zeventig handelaars in onze gemeente. U vindt de lijst onderaan de pagina.