Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Skwinkelbon

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk waar u iemand echt een plezier mee kan doen? Dan is er de skwinkelbon! De cadeaubon die leuk is om te geven en nog leuker om te krijgen.

Nieuw: op 1 december 2022 lanceerden wij de ‘SKWinkelbon app', een handige app voor je smartphone waarmee je je SKWinkelbon altijd op zak hebt. 

Met de SKWinkelbon-app kan je:

  • SKWinkelhiernieuws lezen;
  • je papieren bonnen digitaal opslaan in de app en er zo mee afrekenen;
  • iemand volledig digitaal verrassen met een SKWinkelbon;
  • de (resterende) waarde en de geldigheidsduur van je digitale en/of ingescande bonnen bekijken;
  • de meest recente lijst bekijken van handelaars waarbij je je SKWinkelbon kan gebruiken.

En door gebruik van de Skwinkelbon-app loop je niet meer het risico om je bon ergens te verliezen of te vergeten: je hebt hem altijd binnen bereik op je smartphone. 

Voor wie

Verjaardag, huwelijk, jubileum, promotie, housewarming, valentijn, vaderdag, moederdag, tombola, … de skwinkelbon is leuk om te geven bij iedere gelegenheid. Iedereen kan hem geven, iedereen kan hem krijgen.

Hoe aanvragen

Wenst u iemand te verrassen met een Skwinkelbon, dan zijn er verschillende mogelijkheden om een bon aan te kopen:

- Aan de balie van het gemeentehuis: hier kan u terecht voor het aankopen van een Skwinkelbon tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U bepaalt zelf de waarde, met een minimum van 5 euro. U krijgt de bon onmiddellijk mee in een leuke geschenkverpakking.

- Via de website van skwinkel : U bepaalt zelf de waarde, met een minimum van 5 euro. Wenst u de bon met een persoonlijke zending te ontvangen, dan betaalt u een minimum aan verzendingskosten en valt de Skwinkelbon eerstdaags in uw brievenbus. Is er haast bij, dan kan u bij de online bestelling opteren om de Skwinkelbon via e-mail in uw mailbox te ontvangen.

- Via de nieuwe Skwinkelbon app: Iemand via de digitale weg verrassen met een bon? Dat kan nu ook eenvoudig via de nieuwe app. De ontvanger krijgt dan automatisch een mail met bon. Staat de app van SKWinkelbon al op de smartphone van de gelukkige? Dan vindt hij of zij de bon ook rechtstreeks in de app.

Afhandeling

Met een ontvangen skwinkelbon kan u shoppen bij een groot aantal handelaars in onze gemeente. U vindt de lijst via de website van Skwinkel

Meer info

Bent u handelaar/ondernemer en wenst u betalingen in uw vestiging te aanvaarden met de Skwinkelbon, dan neemt u contact op met onze centrummanager.  centrummanager@skwinkel.be  Hij zet u op weg om de juiste procedure op te starten.

Deel deze pagina