Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Skwinkelactie: de warmste skwinkels

Gepubliceerd op  ma 28 okt 2019
De fijnste periode van het jaar nadert met rasse schreden. Ook tijdens deze eindejaarsperiode hebben de handelaars van Sint-Katelijne-Waver alweer enkele skwinkelende en hartverwarmende acties in petto. De eerstvolgende luistert naar de naam 'de warmste skwinkels'.

In het kader van De Warmste Week gaat vzw skwinkel vanaf 26 oktober tot en met 14 november zoveel als mogelijk deurmatten verkopen aan handelaars, consumenten, bedrijven en verenigingen. De verkoop gebeurt uitsluitend via www.skwinkel.be.

De opbrengst schenkt vzw skwinkel in naam van alle deelnemende skwinkeliers (handelaars Sint-Katelijne-Waver) aan Wijzersterk, een plaatselijke vzw die zich inzet voor jongeren met een beperking.

De deurmatten bestaan in drie formaten. Per formaat kan u kiezen uit drie verschillende opdrukken (zie bijlage). Bij bestelling kiest u een afhaalpunt. Daar ligt uw deurmat vanaf 9 december op u te wachten. Een overzicht van de afhaalpunten vindt u op www.skwinkel.be.

De bedoeling is dat onze skwinkelende deurmatten met hartverwarmende boodschap tijdens de eindejaarsperiode aan de inkom van zoveel mogelijk woningen, winkels en bedrijven zal liggen.

Doe mee en bestel de deurmat van uw keuze!