Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

't Grom Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ontdek de wondere wereld van groenten en tuinbouwerfgoed op een 18de eeuwse hoevesite. 't Grom, is het eerste doemuseum in Vlaanderen rond groenten en tuinbouwerfgoed. We willen de duurzame tuinbouw en het tuinbouwerfgoed op een speelse en interactieve wijze tot bij het brede publiek brengen. SPEURTOCHT VOOR GEZINNEN MET KINDEREN Ben je op stap met je ouders en wil je het museum op een leuke ...
Ontdek de wondere wereld van groenten en tuinbouwerfgoed op een 18de eeuwse hoevesite. 't Grom, is het eerste doemuseum in Vlaanderen rond groenten en tuinbouwerfgoed. We willen de duurzame tuinbouw en het tuinbouwerfgoed op een speelse en interactieve wijze tot bij het brede publiek brengen.

SPEURTOCHT VOOR GEZINNEN MET KINDEREN
Ben je op stap met je ouders en wil je het museum op een leuke manier verkennen? Dan is deze speurtocht met allerlei doeopdrachten een must! 1,50 EUR bovenop de gewone inkomprijs.

KOOKBOEKJE: SPRUITJES VOOR SPRUITEN
Werk je graag in de keuken maar toch liever niet alleen? Zet dan je kokmuts op je hoofd, bind je schort aan en vraag hulp aan je ouders. Wij maakten voor jullie een handig kookboekje met recepten, verhalen, tips en weetjes over 6 groenten: bloemkool, spruitjes, paprika, spinazie, wortelen en koolrabi.

VERJAARDAGSFEESTJE
Ben je jarig en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan kan je dat vieren met je vrienden in 't Grom. Je kan kiezen tussen pizza's bakken - Mmmm... lekkere verjaardagspizza's - of een groenteportret schilderen. Je luistert ook naar sprookjes, probeert een tekenspel te winnen en je ontdekt zoveel meer over de wondere wereld van de groenten.
Wanneer: Op woensdag en zaterdag, om 10u of om 13u, duur 3 uren
Praktisch: 125,00 EUR, maximaal 12 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • maandag
  gesloten
  dinsdag
  van 10 tot 16 uur
  woensdag
  van 10 tot 16 uur
  donderdag
  van 10 tot 16 uur
  vrijdag
  van 10 tot 16 uur
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  van 13 tot 17 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; TOEGANG KIND (<12J): 2,50 €; TOEGANG KIND (<6J): 0,00 €

Waar

't Grom
Midzelen 25A, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

't Grom