Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Parsival Challenge - avontuurlijke uitdagingen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Houden jij en je vrienden van een sportieve uitdaging en tonen jullie graag eens wat voor krachtpatsers jullie zijn? Neem dan deel aan de Parsival Challenge! Het is een gloednieuw concept. Dit jaar geen looptocht met opdrachten onderweg zoals voorbije jaren, maar verschillende uitdagingen waar je in team kan aan deelnemen op het terrein zelf. Haal de Popeye in jezelf naar boven en toon met je ...
Houden jij en je vrienden van een sportieve uitdaging en tonen jullie graag eens wat voor krachtpatsers jullie zijn? Neem dan deel aan de Parsival Challenge! Het is een gloednieuw concept. Dit jaar geen looptocht met opdrachten onderweg zoals voorbije jaren, maar verschillende uitdagingen waar je in team kan aan deelnemen op het terrein zelf. Haal de Popeye in jezelf naar boven en toon met je team hoe krachtig, behendig, snel, volhoudend,… jullie wel niet zijn! Neem het tegen elkaar op bij verschillende uitdagingen of verbreek elkaars records. Ben jij de enige Popeye uit je vriendenkring, dan kan je ook individueel deelnemen aan de uitdagingen.

Praktisch
Start: 14u
Aantal leden per team: 5-7
Prijs per team: volledig gratis! Dus aarzel niet meer
Minimum leeftijd: 15 jaar
Prijsuitreiking: 17u

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 14 oktober 2018
    van 14 tot 17 uur

Prijs

gratis

Waar

Atletiekpiste Valkstraat
Valkstraat, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Parsival Knalt