Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

MTB tourtocht Knalt!

Heb je goeie benen of gewoon heel veel zin om je mountainbike nog eens boven te halen? Kom dan zondagvoormiddag naar Parsival Knalt en kies één van de wederom mooie parcours die zijn uitgestippeld. Eén van de, u leest het goed, want wij hebben voor ieders wat wils. Parcours Ben jij echt een beginner of zou je graag een toer doen met de kids? Dan zal het parcours van +/- 30km beslist iets voor ...
Heb je goeie benen of gewoon heel veel zin om je mountainbike nog eens boven te halen? Kom dan zondagvoormiddag naar Parsival Knalt en kies één van de wederom mooie parcours die zijn uitgestippeld. Eén van de, u leest het goed, want wij hebben voor ieders wat wils.

Parcours
Ben jij echt een beginner of zou je graag een toer doen met de kids? Dan zal het parcours van +/- 30km beslist iets voor jou zijn.
De liefhebbers kunnen gaan voor een parcours van +/-40km.
Liever iets meer uitdaging? Smeer je benen dan maar in voor het parcours van +/-50km.
Is het bovenstaande allemaal peanuts voor jou en ben jij een echte diehard? Dan is het parcours van +/-60km gegarandeerd iets voor jou.
Praktisch
Aanmelden voor vertrek kan van 8u00 tot 11u00, aan onze Knalt!-tent in de Valkstraat te Sint-Katelijne-Waver, alwaar het vertrekpunt voor elke route zal worden meegedeeld.
Kostprijs €5 per deelnemer (lid VWB €3)
Dorst/energie nodig: enkele bevoorradingsposten onderweg
Vuil: douches en afspuitstand zijn voorzien
Dorst achteraf: wees welkom in het mountainbikecafé

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 14 oktober 2018
    van 7.30 tot 13 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; VWB-leden: 3,00 €

Waar

Atletiekpiste Valkstraat
Valkstraat, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Parsival Knalt