Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Nieuwe Reeks: Lu Jong - Tibetaanse Helende Bewegingsleer BASIS - Sint-Katelijne-Waver

Lu Jong - Tibetaanse Helende Bewegingsleer Tibetaanse bewegingen & ademhalingen Lu Jong is een oeroud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk. De Lu Jong die hier aangeleerd wordt is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Het zijn eenvoudige bewegingen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden, en waarvan het effect al heel snel ...
Lu Jong - Tibetaanse Helende Bewegingsleer

Tibetaanse bewegingen & ademhalingen
Lu Jong is een oeroud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk. De Lu Jong die hier aangeleerd wordt is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Het zijn eenvoudige bewegingen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden, en waarvan het effect al heel snel voelbaar is. Mensen vertellen dat hun leven erdoor verandert. De effecten kunnen voelbaar zijn op velerlei vlakken, zoals de kwaliteit van de slaap, emoties en stemming, concentratie en geheugen, fysieke problemen, mindfulness en bewust leven.

Prijs: 167€ (korting via mutualiteit mogelijk)
10-delige reeks:  04,11,18,25 oktober 2018 - 15,22,29 november 2018 - 06,13,20 december 2018De Lu Jong die aangeleerd wordt, is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Hij is een Tibetaanse lama en arts, afkomstig uit Amdo in Oost-Tibet. Op zijn 17-de vestigde hij zich in India, waar hij al snel ondervond dat Westerlingen heel veel interesse hebben voor het Tibetaanse erfgoed. In een eerste fase stichtte hij Nangten Menlang, een boeddhistisch medisch centrum, in Manali in Noord-India. Om zijn leringen makkelijker toegankelijk te maken, reist hij de wereld rond om workshops en opleidingen te geven.

Wil je meer weten?
Bekijk hier uitgebreid wat Lu Jong is en hier voor de benefits

Alvast welkom!

Draag sportieve kledij of neem ze mee.
Breng een flesje water mee en vergeet vooral jezelf niet :-)

Hartelijke groeten,

Ruben

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van do 4 oktober 2018 tot do 20 december 2018
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  gesloten
  donderdag
  van 18.30 tot 19.50 uur
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 167,00
Basistarief: 167,00 €

Waar

Zaal Loerenboske
Maanhoeveweg 34, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Soulpath vzw