Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Cursus Zang Natuurstem met Patricia Van Cutsem (woensdagochtend)

Kom in een gemoedelijke sfeer jouw eigen natuurstem ontdekken. De natuurstem is de stem waarmee wij zijn geboren en waarmee wij gedachten, ervaringen en emoties kunnen uitdrukken. Doorheen de jaren kunnen spanning, stress, ... zorgen voor blokkades. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding heront-dek je de klankkleur, het timbre en de kracht van jouw unieke natuurstem. Onder andere met ...
Kom in een gemoedelijke sfeer jouw eigen natuurstem ontdekken. De natuurstem is de stem waarmee wij zijn geboren en waarmee wij gedachten, ervaringen en emoties kunnen uitdrukken. Doorheen de jaren kunnen spanning, stress, ... zorgen voor blokkades. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding heront-dek je de klankkleur, het timbre en de kracht van jouw unieke natuurstem.
Onder andere met de Indische sargam-methode helpt Patricia jou om met een basistoon andere tonen en toonafstanden te leren voelen in je lichaam en eigen te maken. Bovendien leer je dieper in harmonie te gaan met andere stemmen, niet enkel op toon, maar vooral door te spelen met stemtimbre, klank, intentie, ... in liederen van over de hele wereld.
Muzikale voorkennis is welkom maar niet noodzakelijk.
Breng een zitkussen of zitbankje mee met een goeie steun en draag makkelijke kleding.
* LESGEVER
Patricia Van Cutsem is zangeres, zangcoach Natuurstem en klankheler. Zingen is haar grote levenspassie die zij met een aanstekelijk enthousiasme deelt op podia, in workshops en coachings. Met haar unieke en veelzijdige natuurstem droeg zij al bij aan vele muziekprojecten waaronder twee vaste muziekgroepen CANNAERTS & VAN CUTSEM en PAKAMUSE.
* DATA
Woensdagochtend 9.30u - 11u
19, 26 sep - 3, 10, 17, 24 okt - 7, 14, 21, 28 nov - 5, 12 dec
Kan je ook volgen op dinsdagavond.
* PRIJS
€ 147 (12 lessen)
Afwezigheden worden niet terugbetaald.
* INSCHRIJVING
Mail naar vancutsem.patricia@gmail.com en schrijf €147 over op rekening BE41 7310 2968 5510 met vermelding van 'naam + natuurstem woensdag'. Jouw inschrijving is definitief na betaling. Minimum 11 deelnemers.

Dit is de eerste van drie reeksen van schooljaar 2018-19. In januari start de volgende. Je kan de reeksen aansluitend volgen of afzonderlijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van wo 19 september 2018 tot wo 12 december 2018
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  van 9.30 tot 11 uur
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 147,00
Basistarief: 147,00 €

Waar

Patricia Van Cutsem
Dennestraat 30, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Patricia Van Cutsem