Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Yoga zomerproeflessen of Minitraject 5 lessen

Even tijd nodig voor jezelf? Zin in gezond en veilig bewegen? Nu zijn er weer proeflessen of losse lessen yoga mogelijk in aanloop naar ons vast traject. Je kan ook kiezen voor een minitraject van 5 lessen ( aan 55€) Al eerdere yoga-ervaring? dan kan je altijd instappen. We bieden je een mix van relaxatie-en ademhalingstechnieken, lichaamsoefeningen en meditatie, in een mooie gezellige studio. ...
Even tijd nodig voor jezelf? Zin in gezond en veilig bewegen? Nu zijn er weer proeflessen of losse lessen yoga mogelijk in aanloop naar ons vast traject. Je kan ook kiezen voor een minitraject van 5 lessen ( aan 55€) Al eerdere yoga-ervaring? dan kan je altijd instappen. We bieden je een mix van relaxatie-en ademhalingstechnieken, lichaamsoefeningen en meditatie, in een mooie gezellige studio.

Van 4 tot 99 jaar... iedereen is in staat om yoga te beoefenen op zijn of haar ritme volgens zijn of haar mogelijkheden. Yoga is immers ver van competitief. Yoga leert je de grenzen van je eigen lichaam te (h)erkennen en te respecteren, in een veilige en kalmerende omgeving. Naast een vast yogatraject voor beginners (aansluitend op 02/10/2018) biedt Yoga Balance ook bedrijfsyoga (yoga@work), yoga voor kinderen en tieners (yoga@school) en yoga voor verenigingen/clubs of bij je thuis... (yoga@the club or @home). Contacteer Ilse voor meer info. info@yogabalance.be en 0479/22.30.43.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van di 28 augustus 2018 tot di 25 september 2018
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  van 19.30 tot 20.30 uur, van 20.45 tot 21.45 uur
  woensdag
  gesloten
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 12,00
Basisprijs: € 12.00; Minitraject: € 55

Waar

Kinepraktijk Peter De Ryck
Liersesteenweg 226, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Yoga Balance