Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Klimaatfilm 'Demain' + huldiging duurzame helden

Op 25 september vieren de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen hun derde verjaardag. Dat vieren we met een voorstelling van de klimaatfilm 'Demain' en een huldiging van vijf duurzame helden uit onze gemeente.

De duurzame ontwikkelingsdoelstellingen zijn een langetermijnagenda met zeventien doelstellingen die van de aarde een meer duurzame plek moeten maken tegen 2030. Ook onze gemeente plaatst deze zeventien doelstellingen hoog op de agenda.

We vieren de verjaardag op dinsdag 25 september om 20 uur in het gemeentehuis met een voorstelling van de klimaatfilm 'Demain' en een huldiging van onze duurzame helden. Iedereen is van harte welkom!

Huldiging duurzame helden

De Vlaamse Vereniging van Steden en Gemeenten (VVSG) organiseert dit jaar voor het eerst de Week van de Duurzame Gemeente. In dat kader zetten we onze lokale Duurzame Helden in de bloemetjes. Wees erbij wanneer we hen huldigen. Onze duurzame helden zijn:

  • Oxfam Wereldwinkel;
  • Klimaan vzw;
  • Water4Ghana;
  • Tompuur;
  • Groentemuseum ‘t Grom.

Klimaatfilm 'Demain'

Het klimaat verandert. In plaats van het ergst mogelijke te laten zien dat zou kunnen gebeuren, focust deze documentaire zich op mensen met oplossingen en de zaken die ze ondernemen om ze te implementeren. Deze prent brengt een positieve boodschap. U ontdekt hoe de wereld van morgen er zou kunnen uitzien onder het motto 'we hebben de kracht om de wereld te veranderen'.

Graag vooraf inschrijven via duurzaamheid@skw.be.

Wanneer

  • di 25 september 2018
    van 20 tot 22 uur

Waar

Gemeentehuis Sint-Katelijne-Waver
Lemanstraat 63, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Gemeente Sint-Katelijne-Waver