Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Formula Student rijsimulator Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Efficiëntie en prestaties gaan hand in hand in dit project en Formula Student stelt de studenten voor de uitdaging om technieken van morgen, vandaag reeds toe te passen. De studenten proberen deze lijn door te trekken en hun wagens dan ook zo duurzaam mogelijk op te bouwen. Grijp je kans en kruip zelf achter het virtuele stuur van een van onze Formula Student wagens en neem het op tegen andere ...
Efficiëntie en prestaties gaan hand in hand in dit project en Formula Student stelt de studenten voor de uitdaging om technieken van morgen, vandaag reeds toe te passen. De studenten proberen deze lijn door te trekken en hun wagens dan ook zo duurzaam mogelijk op te bouwen.

Grijp je kans en kruip zelf achter het virtuele stuur van een van onze Formula Student wagens en neem het op tegen andere deelnemers.

Zoals op de Formula Student competitie, is tijd de belangrijkste factor, dus jouw doel zal ook zijn om een raceronde zo snel mogelijk af te leggen. De snelste virtuele piloot van de dag ontvangt een prijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 24 november 2019
    van 13 tot 17 uur

Prijs

gratis

Waar

Thomas More - Campus De Nayer
Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver