Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Dynamische demo Formula Student Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op de Dag van de Wetenschap zullen de studenten van het Formula Electric Team Belgium een demo geven met een van haar Formula Student-wagens. Jaarlijks bouwen de studenten op Campus De Nayer aan een elektrische formule wagen, met als doel deel te nemen aan de Formula Studentcompetities in Europa. Op deze ingenieurscompetitie moeten zij in enkele statische en dynamische proeven bewijzen dat hun ...
Op de Dag van de Wetenschap zullen de studenten van het Formula Electric Team Belgium een demo geven met een van haar Formula Student-wagens. Jaarlijks bouwen de studenten op Campus De Nayer aan een elektrische formule wagen, met als doel deel te nemen aan de Formula Studentcompetities in Europa. Op deze ingenieurscompetitie moeten zij in enkele statische en dynamische proeven bewijzen dat hun ontwerp opgewassen is tegen dat van teams van over de hele wereld. Efficiëntie en prestaties gaan hand in hand in dit project en Formula Student stelt de studenten voor de uitdaging om technieken van morgen, vandaag reeds toe te passen. De studenten proberen deze lijn door te trekken en hun wagens dan ook zo duurzaam mogelijk op te bouwen. De demo wordt een niet te missen spektakel! De jongste toeschouwers krijgen zelfs de kans om even plaats te nemen in de wagen voor een foto.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 24 november 2019
    van 13 tot 17 uur

Prijs

gratis

Waar

Thomas More - Campus De Nayer
Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver