Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

YuMi Robot deelt chocoladereepjes uit Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

ABB heeft enkele jaren geleden de YuMi robot geïntroduceerd. Deze is speciaal ontwikkeld om samen met en naast mensen te werken. Bij het ontwerp en de bouw van de robot hebben de ontwerpers in het bijzonder rekening gehouden met de veiligheid in situaties waarin mensen zij aan zij met robots werken. YuMi is uitgerust met aangepaste sensoren die zelfs de geringste tegendruk voelen. Daarnaast is ...
ABB heeft enkele jaren geleden de YuMi robot geïntroduceerd. Deze is speciaal ontwikkeld om samen met en naast mensen te werken. Bij het ontwerp en de bouw van de robot hebben de ontwerpers in het bijzonder rekening gehouden met de veiligheid in situaties waarin mensen zij aan zij met robots werken. YuMi is uitgerust met aangepaste sensoren die zelfs de geringste tegendruk voelen. Daarnaast is de robot voorzien van geavanceerde kijk- en grijpersystemen en een beschermende, zachte laag om de armen. Dankzij al deze innovaties hoeft de robot niet in een kooi te worden geplaatst. De twee mechanische armen kunnen met objecten tot 500 gram per stuk werken. Ze kunnen zelfs een draad door het oog van een naald rijgen.

De opgestelde Yumi deelt chocoladereepjes uit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 24 november 2019
    van 13 tot 17 uur

Prijs

gratis

Waar

Thomas More - Campus De Nayer
Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver