Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

RobotMC, de club van ROBOTica- en Micro Controller- enthousiastelingen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

RobotMC is een hobbyclub die zich focust op alles wat met automatisering te maken heeft, zijnde Robotica en Microcontrollers, wat meteen de naam verklaart. Robots zijn voor ons autonome machines, die zelfstandig en dus zonder hulp kunnen werken. Niet te verwarren met bv. Robowars, waar men met afstandsbedieningen werkt. Maandelijks komen we samen om ideeën te delen en problemen op te lossen ...
RobotMC is een hobbyclub die zich focust op alles wat met automatisering te maken heeft, zijnde Robotica en Microcontrollers, wat meteen de naam verklaart.

Robots zijn voor ons autonome machines, die zelfstandig en dus zonder hulp kunnen werken. Niet te verwarren met bv. Robowars, waar men met afstandsbedieningen werkt.

Maandelijks komen we samen om ideeën te delen en problemen op te lossen van alles wat met mechanica, elektronica en informatica te maken heeft. De vergaderingen zijn ook een mooie gelegenheid om de robots uit te proberen die deelnemen aan onze jaarlijkse robotwedstrijden: Roborama en Team Building Day.

Op de Dag van de Wetenschap geven enkele Belgische en Nederlandse leden van de club demonstraties met hun robots en andere automatiseringsprojecten. Ook voor info over de clubwerking kun je zeker langskomen. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 24 november 2019
    van 13 tot 17 uur

Prijs

gratis

Waar

Thomas More - Campus De Nayer
Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver