Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Opvoeden tot zefvertrouwen

20 manieren om de weerbaarheid van je kind te vergroten Uitgroeien tot een jongvolwassene met een gezonde dosis zelfvertrouwen: dat is wat veel ouders hun kind toewensen. Maar helaas is dat niet voor elk kind even vanzelfsprekend. Wat als blijkt dat je kind een laag zelfbeeld heeft, gepest wordt of voortdurend zit te piekeren? Deze toegankelijke en praktische lezing geeft ouders de tools in ...
20 manieren om de weerbaarheid van je kind te vergroten

Uitgroeien tot een jongvolwassene met een gezonde dosis zelfvertrouwen: dat is wat veel ouders hun kind toewensen. Maar helaas is dat niet voor elk kind even vanzelfsprekend. Wat als blijkt dat je kind een laag zelfbeeld heeft, gepest wordt of voortdurend zit te piekeren?

Deze toegankelijke en praktische lezing geeft ouders de tools in handen om samen met hun kind te bouwen aan meer zelfvertrouwen. Stap voor stap leer je je kind opkomen voor zichzelf, met respect voor de grenzen van anderen.

De spreker Steven Gielis - auteur van het gelijknamige boek - reikt handvaten aan die ouders toelaten om positief te handelen om zo richting te geven aan het leven van hun jonge kind(eren).

? Voor ouders van kinderen tot 12 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 6 februari 2019
    van 19.30 tot 22 uur

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

Zaal Offendonk
Den Haes 8a, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

ZITDAZO