Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

12-delige avondreeks Natuurstem zang met Patricia Van Cutsem

Kom in een gemoedelijke sfeer jouw eigen natuurstem ontdekken. De natuurstem is de stem waarmee wij zijn geboren en waarmee wij gedachten, ervaringen en emoties kunnen uitdrukken. Doorheen de jaren kunnen spanning, stress, ... zorgen voor blokkades. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding heront-dek je de klankkleur, het timbre en de kracht van jouw unieke natuurstem. Onder andere met ...
Kom in een gemoedelijke sfeer jouw eigen natuurstem ontdekken. De natuurstem is de stem waarmee wij zijn geboren en waarmee wij gedachten, ervaringen en emoties kunnen uitdrukken. Doorheen de jaren kunnen spanning, stress, ... zorgen voor blokkades. Met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding heront-dek je de klankkleur, het timbre en de kracht van jouw unieke natuurstem.
Onder andere met de Indische sargam-methode helpt Patricia jou om met een basistoon andere tonen en toonafstanden te leren voelen in je lichaam en eigen te maken. Bovendien leer je dieper in harmonie te gaan met andere stemmen, niet enkel op toon, maar vooral door te spelen met stemtimbre, klank, intentie, ... in liederen van over de hele wereld.
Muzikale voorkennis is welkom maar niet noodzakelijk.
Breng een zitkussen of zitbankje mee en draag makkelijke kleding.
* LESGEVER
Patricia Van Cutsem is zangeres, zangcoach Natuurstem en klankheler. Zingen is haar grote levenspassie die zij met een aanstekelijk enthousiasme deelt op podia, in workshops en coachings. Met haar unieke en veelzijdige natuurstem droeg zij al bij aan vele muziekprojecten waaronder twee vaste muziekgroepen CANNAERTS & VAN CUTSEM en PAKAMUSE.
* DATA
Dinsdagavond 19.30u - 21u
8, 15, 22, 29 jan - 5, 12, 19, 26 feb - 12, 19, 26 maa - 2 apr
Kan je ook volgen op woensdagochtend.
* INSCHRIJVING
Mail naar vancutsem.patricia@gmail.com en schrijf €147 over op rekening BE41 7310 2968 5510 met vermelding van 'naam + natuurstem dinsdag'. Jouw inschrijving is definitief na betaling. Minimum 11 deelnemers.
Afwezigheden worden niet terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van di 8 januari 2019 tot di 2 april 2019

Prijs

€ 147,00
Basistarief: 147,00 €

Waar

Zaal Loerenboske
Maanhoeveweg 34, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Patricia Van Cutsem