Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Mijn beer en ik Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ken je Floris al? Floris is mijn favoriete knuffelbeer. Als ik weg ben, wordt hij wakker en gaat hij stiekem op zoek naar koekjes of snoepjes. Misschien houdt hij wel theekransjes met de andere knuffeldieren en verkleden ze zich met mijn truien en sokken! Dat vind ik niet erg hoor. Binnenkort ga ik op vakantie en Floris mag mee. Alle andere kinderen brengen ook hun knuffel mee, zo is Floris ...
Ken je Floris al? Floris is mijn favoriete knuffelbeer. Als ik weg ben, wordt hij wakker en gaat hij stiekem op zoek naar koekjes of snoepjes. Misschien houdt hij wel theekransjes met de andere knuffeldieren en verkleden ze zich met mijn truien en sokken! Dat vind ik niet erg hoor. Binnenkort ga ik op vakantie en Floris mag mee. Alle andere kinderen brengen ook hun knuffel mee, zo is Floris niet alleen wanneer ik met hen ga spelen. Kom jij ook spelen? Neem dan zeker je lievelingsknuffel mee!

- THEMAVAKANTIE -
'Mijn beer en ik' is een vakantie voor kleuters die focust op de eerste, korte vakantie weg van huis, zonder ouders. De kinderen gaan samen met hun begeleiders en knuffelbeer op ontdekkingstocht in en rond domein Roosendael. Onze begeleiders besteden extra aandacht aan de eerste overnachtingen weg van huis. We vragen dat kinderen overdag zindelijk zijn om deel te nemen aan deze vakantie.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2013-2015
MAXIMUM DEELNEMERS: 24

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van do 15 augustus 2019 tot za 17 augustus 2019

Prijs

€ 125,00
Basistarief: 125,00 €; Maximumtarief: 145,00 €

Waar

Domein Roosendael
Rozendaal, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Koning Kevin VZW