Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Missing You Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zing, vecht, huil, lach, speel en beleef! Soms heel stil en dan weer luid, met een traan en een lach. Ben je iemand verloren die heel belangrijk is voor jou? Wil je hierover praten met iemand? Op deze rouwvakantie ontmoet je leeftijdsgenoten die net als jij iemand moeten missen. Hier kan je praten over die persoon, maar ook herinneringen ophalen. Via creatieve werkvormen werk je rond jouw ...
Zing, vecht, huil, lach, speel en beleef! Soms heel stil en dan weer luid, met een traan en een lach. Ben je iemand verloren die heel belangrijk is voor jou? Wil je hierover praten met iemand? Op deze rouwvakantie ontmoet je leeftijdsgenoten die net als jij iemand moeten missen. Hier kan je praten over die persoon, maar ook herinneringen ophalen. Via creatieve werkvormen werk je rond jouw verliesverhaal. Daarnaast zijn we ook gewoon samen op vakantie en maken we tijd voor leuke activiteiten. Afhankelijk van de leeftijdsgroep, doen we verschillende dingen: we spelen een groot spel doorheen alle gangen en gebouwen, we bouwen ons eigen kamp, maken samen muziek of kiezen gewoon eens voor een avondje chillen.

- ROUWVAKANTIE -
Deze vakantie is een samenwerking met Missing You vzw. In de voormiddag worden er sessies rond rouw begeleid door vrijwilligers van Missing You, in de namiddag leven we ons uit met tal van activiteiten uitgewerkt door begeleiders van Koning Kevin. Tijdens deze vakantie is er plaats voor verdriet, maar ook voor plezier en dat alles in een veilige, geborgen omgeving. De eerste dag kan je 's ochtends toekomen tussen 9 en 09.30 u. Op de laatste dag is er de mogelijkheid om mee te barbecueën op de locatie. De activiteiten en spelen tijdens de vakantie worden ingedeeld volgens leeftijdscategorieën.

Opgelet: We streven ernaar om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven om deel te nemen aan Missing You. Indien je voor een derde keer inschrijft voor deze vakantie kom je daarom op een wachtlijst terecht. In april 2019 verwittigt Koning Kevin je of je kan deelnemen of niet.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2007-2012

Deze vakantie wordt ook georganiseerd voor jongeren en jongvolwassenen geboren tussen 1989 en 2006. Meer info vind je op onze website: www.koningkevin.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van ma 8 juli 2019 tot za 13 juli 2019

Prijs

€ 159,00
Basistarief: 159,00 €; Maximumtarief: 294,00 €

Waar

Domein Roosendael
Rozendaal, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Koning Kevin VZW