Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Concerto Cyclismo t.v.v. Kom op tegen Kanker

Op zaterdag 16/2 brengen het Vocaal Ensemble van Heist-op-den-Berg (o.l.v. Lydia Van der Berckt) en het DAVO-Kamerkoor (o.l.v. Filip Zutterman, begeleiding van Harry Viaene) een hartverwarmend concert. De solisten Pascalina Janssens (gitaar) en Laura Zutterman (cello en zang) wisselen de zangers af. Zo presenteren de muzikanten u een gevarieerd programma. De gebrachte muziek komt tot zijn ...
Op zaterdag 16/2 brengen het Vocaal Ensemble van Heist-op-den-Berg (o.l.v. Lydia Van der Berckt) en het DAVO-Kamerkoor (o.l.v. Filip Zutterman, begeleiding van Harry Viaene) een hartverwarmend concert. De solisten Pascalina Janssens (gitaar) en Laura Zutterman (cello en zang) wisselen de zangers af. Zo presenteren de muzikanten u een gevarieerd programma.

De gebrachte muziek komt tot zijn recht in het prachtige Oratorium, een zaal van de wereldberoemde Art Nouveau Wintertuin in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Voor en na het concert bent u welkom om een glaasje te drinken in de foyer.

Tickets (€ 15 p.p.) kunnen besteld worden via julia.en.lisette@gmail.com. (Na betaling op rekeningnummer BE58 9731 7922 1779 en bevestigingsmail bent u zeker van uw plaats.) Aarzel niet, door de unieke locatie zijn de plaatsen zeer beperkt.

Op aanvraag kan er voorafgaand aan het concert een rondleiding in de Wintertuin georganiseerd worden. Meer informatie kan u verkrijgen via ons e-mailadres.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 16 februari 2019
    van 17 tot 21 uur

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Oratorium van het Ursuline-instituut
Bosstraat 9, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver)

Organisatie

Julia & Lisette