Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Gezellig Samen

Een jaar dat voor sommige kommer, voor andere vreugde bracht is voorbij. Eens de eindejaarsfeesten voorbij zijn, is het stilaan tijd voor ons om alle Pasar-sympathisanten even rustig te laten genieten van een heerlijke avond. Voor alle duidelijkheid : lid of geen lid, iedereen is van harte uitgenodigd, ook al heb je de voorbije tijd aan geen enkele activiteit meegedaan, kom maar af voor een ...
Een jaar dat voor sommige kommer, voor andere vreugde bracht is voorbij. Eens de eindejaarsfeesten voorbij zijn, is het stilaan tijd voor ons om alle Pasar-sympathisanten even rustig te laten genieten van een heerlijke avond.

Voor alle duidelijkheid : lid of geen lid, iedereen is van harte uitgenodigd, ook al heb je de voorbije tijd aan geen enkele activiteit meegedaan, kom maar af voor een vriendschappelijke kennismaking. Je zal het je achteraf niet beklagen, wees daar maar van overtuigd.

De vele mensen die reeds aan een wandeling, fietstocht of aan iets anders hebben deelgenomen kunnen die avond herinneringen ophalen aan de gezellige zaken. Nieuwkomers hebben de gelegenheid om nieuwe kennissen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Het is een enige gelegenheid om allerlei nieuwe dingen te ontdekken en andere mensen te ontmoeten in een uitmuntende sfeer. Drempelvrees mag en kan je niet weerhouden, dat kennen we niet en daarvoor moet je het niet laten.

Onze dames ontvangen je met een lekker aperitief met een bijhorende amuse, daarna genieten we met z'n allen van een lekker viergangen diner met perzik, mousse van tonijn, rode ui en dille als voorgerecht gevolgd door witloofsoep, gevulde kipfilets met champignonsaus, broccoli en bloemkool. Afsluiten doen we met een zelfgemaakte chocomousse.

Waar we gedurende meerdere jaren de inschrijvingsprijs laag hebben gehouden, om dan vervolgens met tombola lootjes te leuren, hebben we dit jaar een vernieuwing doorgevoerd en wordt er een 'normale' tussenkomst in de onkosten gevraagd, en geen gedoe en gezaag meer met lootjes . Dit is voor sommigen misschien spijtig, maar voor anderen bijna een zegen. Alleen de drank buiten het aperitief is niet in de prijs inbegrepen.

Een goede raad : schrijf onmiddellijk in, dan vergeet je het niet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 26 januari 2019
    van 18.30 tot 23.59 uur

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €; Kinderen t/m 12 jaar: 22,00 €; Gezinskaart 2 Volw. + minimaal 2 Knd: 100,00 €

Waar

Conferetiezaal Parochiecentrum
Markt 28 A, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Tickets

Organisatie

Pasar Sint-Katelijne-Waver