Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Clone of Gallowaystoofvlees met frietjes!

Omdat natuur voor Natuurpunt meer inhoudt dan bos, heeft het grazers nodig om de natuurlijke successie tegen te gaan. Ondanks er gewag wordt gemaakt van de wolf, zijn er eigenlijk geen grote jagers die de grazers durven belagen. We moeten het zelf doen, het evenwicht in stand houden. Ze leven langer én beter, onze beesten. Na de vegetarische eetdag zijn we weer verheugd de vierde editie van ...

Omdat natuur voor Natuurpunt meer inhoudt dan bos, heeft het grazers nodig om de natuurlijke successie tegen te gaan. Ondanks er gewag wordt gemaakt van de wolf, zijn er eigenlijk geen grote jagers die de grazers durven belagen. We moeten het zelf doen, het evenwicht in stand houden. Ze leven langer én beter, onze beesten.
Na de vegetarische eetdag zijn we weer verheugd de vierde editie van het Galloway- eetfestijn aan te kunnen kondigen. Onze chef-kok Geert Groffen heeft er goesting in en dat steakt hij niet onder stoelen of banken met een uitbreiding van het keuzeaanbod! Dit jaar wordt mixed grill toegevoegd aan het menu. Het wordt weer goe! Een waarheid als een Galloway-koe!

Een heerlijke portie Gallowaystoofvlees of veggiestoofvlees met frietjes kost 17 euro en een mixed grill (4 stukken vlees) kost 19 euro. Uiteraard is er ook een kindermenu aan 10 euro. Soep en dessert zijn ter plaatse te kiezen. Het dessertenbuffet is doorlopend open.

Er wordt een wandeling voorzien met als start- en eindpunt de parochiezaal. Richtingaanwijzers zullen hiervoor opgehangen worden, zodat u niet kan verdwalen.

Inschrijven:
We vragen iedereen om voor 7 maart in te schrijven via formulier of per e-mail naar bc.mechelsrivierengebied@natuurpunt.be of telefonisch op 015 43 61 09 met vermelding van:
- het aantal personen
- of je 's middags of 's avonds komt eten
- of je kiest voor stoofvlees, veggiestoofpot, mixed grill en/of het kindermenu.

Het aantal eters wordt dit jaar gelimiteerd tot 200 per shift. Best niet te lang wachten met inschrijven dus!

Wanneer

  • zo 17 maart 2019
    van 12 tot 14 uur
  • zo 17 maart 2019
    van 16.30 tot 19 uur

Waar

Parochiezaal
Markt, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Natuurpunt Mechels Rivierengebied, Kern Sint Katelijne Waver