Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Gedichten op de 39ste Literatuuravond

Het thema dat we kozen voor onze jaarlijkse poëzieavond is - in de lijn van het thema van de Nacht van de Geschiedenis van het Davidsfonds – “meesterschap”. Vanuit die invalshoek gaan we samen gedichten te lijf: we willen lezen, smaken en voelen wat de poëzie met ons wezen en denken doet. We halen hiervoor de meesters van het schap (pun intended), we lezen enkele beeldgedichten en gaan ...
Het thema dat we kozen voor onze jaarlijkse poëzieavond is - in de lijn van het thema van de Nacht van de Geschiedenis van het Davidsfonds – “meesterschap”.
Vanuit die invalshoek gaan we samen gedichten te lijf: we willen lezen, smaken en voelen wat de poëzie met ons wezen en denken doet.
We halen hiervoor de meesters van het schap (pun intended), we lezen enkele beeldgedichten en gaan thematisch op zoek naar meesterschap in de wondere wereld van de poëzie.
Heb je zien om mee te lezen, te bespreken en te beleven: welkom!!
We lezen en bespreken meerdere gedichten van verschillende schrijvers, die Ivo Gielis voor ons heeft gekozen en gebundeld. U krijgt elk de teksten, zodat de bespreking en de gedachtewisseling hierop kan voortbouwen. Maar u is vrij om ook zelf één gedicht mee te brengen. Ivo Gielis leidt het gesprek.
Verdere informatie : zie uitnodiging.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • ma 1 april 2019
    van 20 tot 23 uur

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Davidsfonds afd Sint-Katelijne-Waver