Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Nieuwe Reeks: Lu Jong - Tibetaanse Helende Bewegingsleer [Gevorderden] - Sint-Katelijne-Waver

Tibetaanse bewegingen & ademhalingen Deze reeks is voor gevorderden we doen alle oefeningen in 1 flow en de zachte Tsa Lung, afwisselend als opwarming de 5 elementen massage. Daarnaast zien we de Lu Jong 2 oefeningen. Die bestaat uit 15 oefeningen en 3 reeksen: Shaway Zur Dru 1ste reeks Pijn preventief 2de reeks Pijn reducerend 3de reeks algemeen versterkend voor lichaam en geest Lu Jong is ...
Tibetaanse bewegingen & ademhalingen
Deze reeks is voor gevorderden we doen alle oefeningen in 1 flow en de zachte Tsa Lung, afwisselend als opwarming de 5 elementen massage.
Daarnaast zien we de Lu Jong 2 oefeningen. Die bestaat uit 15 oefeningen en 3 reeksen:


Shaway Zur Dru

1ste reeks Pijn preventief
2de reeks Pijn reducerend
3de reeks algemeen versterkend voor lichaam en geest

Lu Jong is een oeroud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk. De Lu Jong die hier aangeleerd wordt is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Het zijn eenvoudige bewegingen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden, en waarvan het effect al heel snel voelbaar is. Mensen vertellen dat hun leven erdoor veranderd. De effecten kunnen voelbaar zijn op velerlei vlakken, zoals de kwaliteit van de slaap, emoties en stemming, concentratie en geheugen, fysieke problemen, mindfulness en bewust leven.Prijs: 167€ (korting via mutualiteit mogelijk)
10-delige reeks: 12 feb, 19 feb, 26 feb, 12 mrt, 19 feb, 26mrt, 02 apr, 23 apr en 30 apr en 07 mei, + extra les op 14 mei voor 10€ ipv 17€

Tulku Lobsang

De Lu Jong die aangeleerd wordt, is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Hij is een Tibetaanse lama en arts, afkomstig uit Amdo in Oost-Tibet. Op zijn 17-de vestigde hij zich in India, waar hij al snel ondervond dat Westerlingen heel veel interesse hebben voor het Tibetaanse erfgoed. In een eerste fase stichtte hij Nangten Menlang, een boeddhistisch medisch centrum, in Manali in Noord-India. Om zijn leringen makkelijker toegankelijk te maken, reist hij de wereld rond om workshops en opleidingen te geven.

Wil je meer weten?
Bekijk hier uitgebreid wat Lu Jong is en hier voor de benefits

Alvast welkom!

Draag sportieve kledij of neem ze mee.
Flesje water en vergeet vooral jezelf niet.

Hartelijke groeten,

Ruben

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • van di 12 februari 2019 tot di 14 mei 2019
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  van 20 tot 21.30 uur
  woensdag
  gesloten
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 167,00
Basistarief: 167,00 €

Waar

Soulpath Yurt
Bemortel 24, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Soulpath - Ruben Dewulf