Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Yoga Workshop Slow Burning yoga

Slow burning yoga is een zachte maar intensieve flow van yoga-asana's. Deze workshop is geïnspireerd op lessen van Rodney Yee, een internationaal Iyengar yoga teacher en specialist op dit gebied. Door je traag maar continue in beweging te houden en bijna elke pose 3x uit te voeren, stimuleert deze flow je metabolisme en doet het je (vet) verbranden, maakt het je sterker en soepeler.
Slow burning yoga is een zachte maar intensieve flow van yoga-asana's. Deze workshop is geïnspireerd op lessen van Rodney Yee, een internationaal Iyengar yoga teacher en specialist op dit gebied. Door je traag maar continue in beweging te houden en bijna elke pose 3x uit te voeren, stimuleert deze flow je metabolisme en doet het je (vet) verbranden, maakt het je sterker en soepeler. Tegelijk eist de focus op je lichamelijke practice, de volle aandacht van je geest. " De traagheid traint je geest om aanwezig te zijn" stelt Rodney Yee. "Het maakt van je oefensessie een vorm van meditatie, waardoor je betrokkenheid bij je practice dieper gaat en je er meer voldoening uithaalt."
Deze workshop helpt je op weg naar een mooi figuur...

Ook hier werken we aan onze ademhaling en houden een yoga nidra ( lange begeleide 'savasana')... totale ontspanning na de inspanning . Enjoy!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 5 maart 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 25,00
Basisprijs: € 25.00; Studenten: € 20

Waar

Yogastudio, Kinepraktijk Peter De Ryck
Liersesteenweg 226, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Organisatie

Yoga Balance