Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Knutsel je eigen bijenhotel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je tussen 6 en 12 jaar oud, hou je van knutselen en heb je een hart voor de natuur? Doe dan mee met de workshop bijenhotels maken. Een bijenhotel zou in geen enkele tuin mogen ontbreken! De ijverige bewoners bestuiven bloemen en bloesems, ze zijn zachtaardig en de meeste soorten wilde bijen steken zelfs helemaal niet. Je mag je eigen bijenhotel zelf mee naar huis nemen. Bovendien leer je ...
Ben je tussen 6 en 12 jaar oud, hou je van knutselen en heb je een hart voor de natuur? Doe dan mee met de workshop bijenhotels maken. Een bijenhotel zou in geen enkele tuin mogen ontbreken! De ijverige bewoners bestuiven bloemen en bloesems, ze zijn zachtaardig en de meeste soorten wilde bijen steken zelfs helemaal niet.
Je mag je eigen bijenhotel zelf mee naar huis nemen. Bovendien leer je er meer over de toekomstige bewoners, welke bijenplanten aantrekkelijk zijn en waarom bijen een cruciale rol spelen in ons ecosysteem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 10 april 2019
    van 14 tot 17 uur

Prijs

gratis

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver