Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Lezing: Reis mee naar het betoverende India

Hilde en Erik vertellen van een land waar ze zintuigen te kort kwamen, waar ze vrienden voor het leven maakten en waar de mensen zo fascinerend en vriendelijk zijn dat het bijna bovenaards wordt. Het land dat binnen afzienbare tijd China zal voorbijsteken wat betreft inwonersaantal. Het land waar leven en dood zo dicht bij elkaar ligt dat het bijna voelbaar wordt. Daar waar we de Ganges van ...
Hilde en Erik vertellen van een land waar ze zintuigen te kort kwamen, waar ze vrienden voor het leven maakten en waar de mensen zo fascinerend en vriendelijk zijn dat het bijna bovenaards wordt.
Het land dat binnen afzienbare tijd China zal voorbijsteken wat betreft inwonersaantal. Het land waar leven en dood zo dicht bij elkaar ligt dat het bijna voelbaar wordt.
Daar waar we de Ganges van glasheldere tot troebele levensader verkenden. Een kleurenpalet dat zijn weerga niet kent. Het land waar je het verschil leert tussen spicy en hot. Waar kruiden een omelet tot een driesterren gerecht verheffen. Kortom een vertelling, foto- en filmreportage die je niet mag missen over, je hebt het wellicht al geraden: het betoverende India.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 30 april 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver