Gemeente Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Reisreportage van een rondreis door Zuid-Amerika Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Hilderikopweg reisde voor de eerste keer naar Zuid-Amerika. De reis liep door vier landen: Brazilië, Bolivia, Peru en Ecuador. Vooral Bolivia kreeg een uitgebreid bezoek. Erik en Hilde vertellen honderduit over hun wandeling door de grootste favela van Rio de Janeiro , over het verlies van bagage, de kledingstijl van de Quechua en de Aymara, de hoogteziekte, de rijstijl en autopannes, de ...
Hilderikopweg reisde voor de eerste keer naar Zuid-Amerika. De reis liep door vier landen: Brazilië, Bolivia, Peru en Ecuador. Vooral Bolivia kreeg een uitgebreid bezoek. Erik en Hilde vertellen honderduit over hun wandeling door de grootste favela van Rio de Janeiro , over het verlies van bagage, de kledingstijl van de Quechua en de Aymara, de hoogteziekte, de rijstijl en autopannes, de adembenemende panorama's, ze vertellen over lama's, vicuñas en alpaca's, over hun boottocht in de Amazone tussen kaaimannen en piranha's. Kortom, een boeiend verhaal geïllustreerd met een foto- en filmreportage.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 16 oktober 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

bibliotheek
Leyland 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver